Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Ska lockas till andra partier. Sverigedemokratiska sympatisörer.

  Denna artikel ingår för dig som är kund.

  Jakten på Sverigedemokraternas väljare pågår nu för fullt

  SD-politiker börjar bli desperata då andra partier kopierar deras politik.

  En enorm kursändring i sossarnas och borgarnas politik pågår nu. Sverigedemokraternas politik som har kallats för rasistisk och även nazistisk är nu helt rumsren. SD:s förslag kopieras nu i en rasande fart.

  Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se

  Så skedde även under Ny Demokratis tid. Deras politik som de övriga partierna tog helt avstånd från i början, genomfördes sedan till 80 procent.

  Bert och Ian var nöjda och Ny Demokrati försvann från riksdagen. Nu går SD samma öde tillmötes. SD-politiker börjar nu bli desperata, ni tar ju över vår politik säger de.

  De två blockens nya strategi är ju lätt att genomskåda, den som tar över mest av SD:s väljare när partiet rasar mot fyra procent vinner valet och makten. Nu ska man lära sig svenska (är dårskapen med hemspråksundervisningen nu äntligen avskaffad?). Man ska gå från bidrag till jobb och svenska lagar gäller i hela vårt land.

  Tokvänstern deltar ju naturligtvis inte i jakten på SD:s väljare. De påstår ju fortfarande att vi inte har några svenska värderingar eller någon svensk kultur.

  Miljöpartiet som jag röstade på i början när miljön var partiets ledstjärna, detta parti har nu blivit helt maktgalet. Deras politiker står och gråter krokodiltårar när de är med och genomför SD:s förhatliga politik. Enligt de själva var de tvingade till detta, makten var ju det viktigaste.

  I satirgruppen Grotescos senaste tv-program träffade de helt rätt i sin analys om MP. Till nästa val har partiet antagit namnet Miljöpartiet Islamisterna. Vilket av våra 20 utanförskapsområden blir då först med att utlysa ett svenskt islamistiskt kalifat. Det blir början till slutet för kungariket Sverige.

   

  Bengt Larsson

  Smögen

   

  Har du synpunkter på insändaren eller vill du tycka till om något annat? Använd vårt insändarformulär eller läs mer om hur man gör här.