Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Ronald Hagbert

Denna artikel ingår för dig som är kund.

Udden är inte en valfråga för oss i Moderaterna

Vårt förslag i motionen finns på intet sätt redovisat i Moderaternas i Sotenäs valprogram

Replik till Lars-Erik Knutsson 23 augusti

Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se

Udden är en fantastisk plats, i så motto håller vi helt med debattören Lars-Erik Knutsson. Vi är många som njuter av den miljö som finns där det gamla stenbrottet en gång låg och gjorde Hunnebostrand vida känt i världen.

LÄS MER: Vi vill inte se en koloss på Udden

Debattören ondgör sig över att undertecknad och Nils Olof Bengtson motionerat i kommunfullmäktige i mitten av juni om Uddens utveckling. I den motionen föreslår vi en bredare belysning av frågan och att det redovisas ett alternativt nedbantat förslag till det som presenterades vid informationsmötet i Kulturhuset Hav och Land den 29/5 2018. Motionen är skriven av oss två Hunnebostrandsbor som känner starkt för vårt samhälle. Och vi blev mycket överraskade av de skisser som presenterades vid informationsmötet.

LÄS MER: Gör inte Udden till en fråga i valet

Möjligen beror detta på en mycket bristfällig återrapportering från styrgruppen för projektet till uppdragsgivaren Kommunstyrelsen, där vi finns representerade. Att motionera i kommunfullmäktige är ett mycket demokratiskt sätt att framföra sina åsikter.

LÄS MER: Yngve Johansson saxar vissa delar av historien om Udden

Så därför Lars-Erik Knutsson: Udden är ingen valfråga! Vårt förslag i motionen finns på intet sätt redovisat i Moderaternas i Sotenäs valprogram eller på affischer.

Ronald Hagbert (M)

Nils Olof Bengtson (M)