Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Johan Rheborg till Uddevalla i vår

Med en ny föreställning ger sig komikern ut på turné.

Johan Rheborg gör ny standup-föreställning och ger sig ut på turné 2018. Showen heter "Säker på att jag är osäker” och har premiär 9 februari i Göteborg. Den 21 april kommer han till Östraboteatern i Uddevalla.

Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se

– Efter 25 år som småbarnspappa så flyger barnen ur boet. Kvar står vi och funderar. Vem är jag? Vad vill jag? Vad tycker jag om saker och ting? I mitt fall är det solklart. Jag har ingen aning, säger Johan Rheborg i ett pressmeddelande.

Dessa funderingar är utgångspunkten i hans nya föreställning “Säker på att jag är osäker – en standup om att inte veta".


– Jag är rätt säker på att jag är osäker på vem jag är och vad jag vill. Jag anstränger mig för att uppträda anständigt, ge plats för andra och hänga med när mina döttrar plötsligt blivit vuxna och debatterna kring middagsbordet hårdnar. Jag väger mellan känsla och logik och svaret blir hängande i luften som ett otydligt mummel. Det är svårt att lägga ut otydligt mummel på Instagram och Twitter, men jag har upptäckt att det blir väldigt skojigt när man börjar tala om det. Kanske kan även andra känna igen sig. Så, välkomna in i min hjärna där jag helt utan skyddsnät ger mig i kast med att hitta privatpersonen Johan Rheborg, säger Johan Rheborg.

Johan Rheborg har de senaste åren turnerat med föreställningarna “Rheborg" och "En man som heter Ove" som båda blivit stora publiksuccéer.

MEST LÄST