Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Peter Apelgren till Uddevalla

Peter Apelgren ger sig ut på soloturné 2018. Den 24 februari kommer han till Uddevalla.

Nyligen spelades den sista föreställningen av Döden – andra sidan är ni klara. Det var avslutningen på en succétrilogi av shower av och med Anna Mannheimer och Peter Apelgren.

Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se

Nu är konstnären och komikern aktuell med en ny soloföreställning med namnet Improvajsing. Den väntas ha premiär på Draken i Göteborg hösten 2018, men innan dess åker han ut på turné till olika scener runt om i Västsverige. Turnén startar i Alingsås 3 februari och avslutas på Hebeteatern i Trollhättan 24 mars. Den 24 februari kommer han till Östraboteatern i Uddevalla.

“Vissa saker mår bäst av att aldrig se dagens ljus! Tänk er en föreställning med bara sådant. 80 minuter vad jag tycker om cowboyfilm, gud, charkuterier, golfkläder, nostradamus osv. Njae! Kanske du tänker. Kan det vara roligt? Lägg då till några sånger och en biografi om mitt brokiga liv. Vips, där har vi föreställningen Improvajsing. Ett antal kärleksfulla improvisationer förpackade framför er på en scen”, hälsar Peter Apelgren i ett pressmeddelande.

MEST LÄST