Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Lättad att slippa livet i lögn

Att äntligen kunna var ärlig mot de som står nära är vad bröderna Robin och Christian ser fram emot. - Det har förstört mycket rent känslomässigt, säger Robin till GP.

Att turerna kring dödsfallet på Kevin 1998 nu är allmänt kända gör att de båda bröderna nu hoppas kunna gå vidare. Att bära på en sådan stor hemlighet, som inte ens flickvänner fått ta del av, har gjort mycket skada genom åren. Robin har idag en son som snart är fyra. Det var först efter att SVT började att arbeta med fallet och familjen som sonens mamma fick veta om att bröderna fått bära skulden för Kevins död.

- Det är jobbigt, när man grälar eller blir ledsen så kommer detta upp bakom och då blir man kanske ännu mer ledsen eller arg.

Robins son är snart i samma ålder som Robin själv var när Kevin dog. Det skapar funderingar.

- Jag får bara hoppas att min son inte behöver gå igenom något sådant. Det är klart att man tänker i de banorna. Men samtidigt så känner jag att jag mår jag kanon idag och det är bara att leva vidare.

Samtidigt hoppas Robin att polisutredningen, som nu återupptagits, ska rentvå honom och hans bror formellt.

- Man är förbannad att det får gå till såhär. Men jag hoppas att det som vi nu lägger fram gör att det blir tydligt att vi inte har haft med det här att göra, säger Robin.

MEST LÄST