Glassugna tjuvar igen

Två nätter i rad har GB-grossisten i Munkedal haft besök av personer som velat stjäla glass från dem. Nattens stöt verkade dock inte ha stillat glassuget.

ANNONS
|

Natten till midsommarafton fick polisen in ett samtal om att två personer i en vit bil har försökt ta saker ur en av glassbilarna hos GB-grossisten i Munkedal, något som har upptäckts på företagets övervakningskamera.

- Jag känner inte till så mycket om nattens händelse. Det jag har hört är att det var några här men jag tror inte att de kom in i någon bil och fick tag i någon glass, säger Magnus Gustavsson på GB-grossisten.

Detta är det andra tillslaget på två dagar. I går stals ett par lådor av storsäljaren Magnum.Polisen har inte någon misstänkt för något av fallen.

ANNONS

- Natten till i går hittade vi en bil och lite glass som vi lämnade tillbaka till företaget. Vi har dock ingen misstänkt. Det som hände inatt vet jag inget om än, säger Stefan Lång, jourhavande förundersökningsledare hos polisen i Uddevalla.

Sommaren 2016 var fylld med glasstölder för Gb-grossisten i Munkedal men sedan dess har det varit lugnt. De två senaste nätternas händelser är de första på ett år och förövarna är, glassugna eller inte, fortfarande på fri fot.

ANNONS