Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/21
ANNONS ▼

Enorm lägenhet till salu i Uddevalla

En lägenhet på över 250 kvadratmeter är just nu till salu i Uddevalla. Mäklaren Marika Ström, som arbetat tio år i Uddevalla, har aldrig stött på en så stor bostadsrätt.

– Lägenheten har två entréer och man tar hissen upp till sitt alldeles egna våningsplan, säger mäklaren Marika Ström som har hand om försäljningen.

Lägenheten, som ligger på Lilla Torget 1 i centrala Uddevalla, har en boarea på 253 kvadratmeter och den tar upp hela översta planet på byggnaden.

Huset byggdes på 60-talet och Marika Ström berättar att halva lägenheten, under en period, utgjorde en läkarmottagning med representationsvåning.

Hur ser den ut?

Marika Ström, mäklare.

– Den är jättehäftig. Det finns många stora sociala ytor och en stor öppen spis, den har tre balkonger, salong, matsal och stora skjutdörrar, säger Marika Ström.

Hon poängterar dock att lägenheten är i behov av renovering vilket de inte hymlar med på bilderna.

I bostadsrättsföreningens handlingar står det att lägenheten har sju rum, men då finns det flera ytor som inte räknas med, säger Marika Ström, som ett serveringsrum intill köket.

Vad är det för människor som har visat intresse för lägenheten?

– Det är en brokig skara människor. Allt från det unga paret till dem som vill lämna sina hus och ändå ha en stor yta att leva på, säger Marika Ström.

Bostadsrätten hör till föreningen Södra Klinten.

MEST LÄST