Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Denna artikel ingår för dig som är kund.

  Magnus Natschki: Tre män begärs omhäktade för människorov

  Åklagaren begär nu att tre av de misstänkta i fallet Magnus Natschki ska omhäktas som misstänkta för människorov.

  Ytterligare en av de fem misstänkta begärs omhäktad som misstänkt för medhjälp till olaga frihetsberövande. Enligt häktningsframställan ska det ha skett på ett kolonilottsområde på Lövslingan i Angered.

  Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se

  Som Bohusläningen tidigare har skrivit, och som P4 Väst var först med att berätta, anser sig polisen ha fått fram nya uppgifter om vad som hänt i fallet och man tror nu att Magnus Natschki blev kidnappad innan han mördades. Man tror också att han dog på platsen utanför Uddevalla där han hittades.

  Totalt är fem män misstänkta och häktade för inblandning i Magnus Natschkis död: En 21-åring, två 19-åringar,  en 34-åring och en 42-åring.

  21-åringen och den ene 19-åringen är sedan tidigare misstänkta för mord varav 19-åringen nu också är misstänkt för människorov.

  Häktningsförhandlingar

  Av de tre andra är den andre 19-åringen sedan tidigare misstänkt för grov mishandel och nu tillkommer en misstanke om människorov. 34-åringen är misstänkt för skyddande av brottsling och nu tillkommer en misstanke om människorov. 42-åringen är sedan tidigare misstänkt för skyddande av brottsling och nu tillkommer alltså en misstanke om medhjälp till olaga frihetsberövande.

  Häktningsförhandlingarna kommer att hållas under fredagen.

  LÄS MER: Detta har hänt i fallet

  Det var den 6 december som Magnus Natschki försvann från sitt hem i Göteborg. Under två månader sökte polisen efter hans kropp då de redan fattat misstankar om att han mördats. För ett par veckor sedan hittade en privatperson kroppen ute i skogen i ett område i närheten av Rotviksbro, utanför Uddevalla. 

  LÄS OCKSÅ: Arbetsplatsen i sorg