Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

  Arkivbild. 

  Denna artikel ingår för dig som är kund.

  Ny skallgång efter försvunne Magnus

  Missing People genomför på lördagen en ny skallgång efter den man som polisen tror har mördats. Söket genomförs med drönare och fyrhjuling i området Hogstorp i Uddevalla.

  Det har nu gått nästan två månader sedan Magnus Natschki, 36, försvann. Polisen misstänker att mannen har mördats. 

  Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se

  De söker regelbundet med hundar och helikopter men utan resultat. På lördagen genomför Missing People ytterligare en skallgång. 

  LÄS OCKSÅ: Mamman: Som att leva i en bubbla

  – Det har legat snö på marken och det är ganska omöjligt att göra en skallgång då. Men nu när det är barmark hoppas vi kunna hitta Magnus, säger Hasse Lagervall på Missing People. 

  Det är i området runt Hogstorp i Uddevalla som Missing People kommer leta efter den försvunne mannen. 

  – Vi vet inte hur många som kommer att delta, det kan vara allt ifrån 2 till tusen men så många tror vi kanske inte kommer, säger Hasse Lagervall. 

  Gruppen kommer även att leta med drönare och köra med fyrhjuling i området. 

  Tips till polisen

  Fem personer är misstänkta för inblandning i Magnus försvinnande. Polisen misstänker att han mördats. I fredags gick åtalstiden ut för åklagaren i målet.  Åklagaren har begärt åtalsförlängning i två veckor och skriver i handlingarna som skickats till tingsrätten att man hållit förhör med de misstänkta men att fler förhör behöver genomföras. En av de misstänkta ska ha svarat på flera av förhörsledarnas frågor med "ingen kommentar".

  LÄS MER: Polisens drag för att hitta Magnus - Vallning

  För några veckor sedan gick polisen ut och frågade allmänheten om hjälp med att hitta en grusplan som ska ligga i närheten av E 6 ungefär en timmes bilfärd från Lövgärdet i Angered. Polisen har sedan dess fått in en mängd tips om platser men trots det har mannen alltså inte hittats.