Nya förhör efter skjutning mot företag

Polisen har genomfört nya förhör med den företagare som fått sin verksamhet beskjuten. Även vittnen kommer att höras, men ännu är mycket oklart.

ANNONS
|

– Vi har haft fortsatt nya förhör med företagaren som utsattes för skjutningen. Och vi försöker få tag på några vittnen till, berättar Göran Gustafsson, förundersökningsledare på polisen i Uddevalla.

De vittnen som ska höras har dock inte sett själva skjutningen, utan ska höras om mer allmänna omständigheter. Om det finns några vittnen till skjutningen så har det i vart fall inte kommit till polisens kännedom.

– Om någon har hört eller sett nåt är det välkommet att de hör av sig till oss, säger Göran Gustafsson

LÄS MER:Företag beskjutet i Uddevalla

Väntar på tekniska svar

Det var på måndagsmorgonen när ägaren till ett bilvårdsföretag vid Slängom kom till arbetsplatsen som han upptäckte att företaget blivit beskjutet. Polis rubricerar händelsen som olaga hot och grovt vapenbrott. Polisen vet fortfarande inte vem eller varför som skjutit, eller exakt när det skedde. Vissa spår har säkrats på platsen, och polisen har fått vetskap om fordon som passerat.

ANNONS

– Vi har tittat på ett par fordon som har kört förbi men de har uteslutits från utredningen, säger Göran Gustafsson.

– Just nu avvaktar vi på såna saker som teknikerna arbetar med. Som vilken ammunition det handlar om och skottriktningen, var har de stått när de skjutit.

LÄS MER:Ägaren chockad efter skottlossningen

ANNONS