Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

 Laila Vestlie, marknadskoordinator på Bohusläningen. Bild: Lasse Edwartz.
 Laila Vestlie, marknadskoordinator på Bohusläningen. Bild: Lasse Edwartz.

Så gör du för att bli prenumerant

Är det knepigt att bli Pluskund hos Bohusläningen? Hur gör jag? Bohusläningens marknadskoordinator reder ut alla frågor.

Först och främst, vad är Plus?

– Plus är en märkning för god lokaljournalistik. Vår plusmärkta journalistik är det unika innehållet som vi är ensamma om. Våra kunder är viktiga för oss och därför har man som kund tillgång till all journalistik på sajten och i nyhetsappen, säger Laila Vestlie, marknadskoordinator på Bohusläningen.

– Det som är exklusivt är till exempel genomarbetade unika artiklar, reportage och granskningar med lokal koppling. Dessutom har vi kommit igång med live-sändningar.

LÄS OCKSÅ: Fler än någonsin har Bohusläningen Plus

Förenklat kan man säga att en Pluskund har tillgång till alla artiklar på bohuslaningen.se medan en person som inte betalar inte kan läsa allt. Första månaden kostar det 1 krona och därefter 99 kronor per månad. För att bli Pluskund krävs det att man surfar in på Bohusläningens hemsida och skapar ett konto.

– Man behöver logga in på bohuslaningen.se och då är det lättast att gå högst upp på sidan. Där står det "Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr” och så klickar man där, säger Laila Vestlie.

Vad krävs det för att bli Pluskund?

– Det som krävs är en e-post, personnummer och mobilnummer. Sedan gör man betalningen med kreditkort, Visa, Mastercard eller Payex. Som Pluskund får du tillgång till allt på bohuslaningen.se men även Nytta- och Nöjeerbjudanden, där finns det bland annat reseerbjudanden och lokala erbjudanden.

Tipsar om nyhetsappen

Den som redan prenumererar på tidningen har tillgång Plus utan att behöva betala något.

– Då går man in på samma ställe på vår hemsida. Men i stället för att bli ny kund så skapar man sitt konto genom att klicka på ”Redan Kund”. Då behöver man veta sitt kundnummer och postnummer.

Om man inte vet sitt kundnummer?

– Då kan man ringa kundtjänst och där får man hjälp. Då ringer man 0522-99370.

Går det att bara betala för en artikel?

– Nej, det går inte. Men däremot kostar det bara en krona första månaden och då får du tillgång till allt.

Och om man vill avsluta sin prenumeration?

– Då får man gå in på bohuslaningen.se och avbryta sin prenumeration, säger Laila Vestlie och vill passa på att tipsa på Bohusläningens nyhetsapp.

– Det är bra om man tar hem den och loggar in där. Då får man våra pushnotiser om man vill. Händer det något för man veta det direkt.

Läs mer om Bohusläningen
MEST LÄST