Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Plusmärkt innehåll – synligt bara för dig som är kund

Snusk och fusk på restaurangerna

Rengöringsmedel i efterrätten, insekter i fritösen, svartmögel i köket, stinkande fisk och nio månader gammal entrecote. Det är några av snuskigheterna på bohuslänska restauranger.

Bohusläningen har gått igenom det senaste årets livsmedelskontroller i åtta kommuner. Resultatet är inte smickrande. Här finns alltifrån medvetet fusk till okunskap. I flera fall verkar restaurangpersonalen inte ens bry sig om myndighetens anmärkningar. På en restaurang användes degrummet också som rökrum. Trots tre påstötningar hittade inspektörerna fortfarande fimpar nästan ett halvår efter deras första besök. En annan...

För att läsa hela artikeln
Bli kund

Skaffa Plus

- få tillgång till hela innehållet


Inget svenskt personnummer? Inga problem - beställ här istället!

Eller

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in så kan du fortsätta läsa hela artikeln och allt annat på bohuslaningen.se - Plus ingår i alla våra prenumerationer

MEST LÄST