Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Snusk och fusk på restaurangerna

Rengöringsmedel i efterrätten, insekter i fritösen, svartmögel i köket, stinkande fisk och nio månader gammal entrecote. Det är några av snuskigheterna på bohuslänska restauranger.
För att läsa hela artikeln
Bli kund

Skaffa Plus

- få tillgång till hela innehållet

För bara 1 kr kan du läsa allt på bohuslaningen.se i en hel månad. Därefter 99 kr/mån, ingen bindningstid.


Inget svenskt personnummer? Inga problem - beställ här istället!

Eller

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in så kan du fortsätta läsa hela artikeln och allt annat på bohuslaningen.se - Plus ingår i alla våra prenumerationer

MEST LÄST