Tre anhållna efter knivbråk i Uddevalla

Tre personer personer skadades i ett våldsamt knivbråk i centrala Uddevalla. Alla tre är misstänkta för brott.

ANNONS
|

Händelsen inträffade efter 18-tiden på lördagskvällen på Kungsgatan i centrala Uddevalla. Där ska tre personer hamnat i ett bråk och tillhyggen har använts i denvåldsamma uppgörelsen. Det är två män födda 1990 och 1991, samt en kvinna född 1986, som var inblandade i bråket. Först rubricerades det som försök till dråp, men det ändrades under söndagen till grov misshandel.

Enligt polisen var de tre personernabekanta med varandra sedan tidigare - men det är ännu oklart vad som orsakat det våldsamma bråket. Alla tre är väl kända av polisen sedan tidigare.

Tre personer till sjukhus

Alla tre fördestill sjukhus. Två av de inblandade blev omplåstrade på sjukhuset och kunde sedan föras till polishuset för förhör. Den tredje personen var ännu på söndagsmorgonen kvar på sjukhuset , enligt polisen. Den personen hade skärskador i huvudet, dock inte livshotande.

ANNONS

Under söndagen förhördes de tre inblandadeom händelsen, men de var inte särskilt villiga att medverka och berätta vad som egentligen hänt, enligt polisen.

- Vi kommer att jobba med det här under dagen, säger Thomas Sjöberg, polisens inre befäl i Uddevalla. I det här läget kan jag inte kommentera mer. Vi får se vad som kommer fram under dagen.

Det var mycket folk i centrala Uddevalla på lördagseftermiddagen och kvällen, då flera evenemang pågick. Polisen söker också vittnesuppgifter till händelsen på Kungsgatan.

ANNONS