Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

⇒ Om cookies och personuppgifter
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Plusmärkt innehåll – synligt bara för dig som är kund

Här är de värsta exemplen

Efterrätt som görs på golvet eller sås som görs i betongblandare är några exempel på matsnusket. Liksom djurspillning i köket.

Strömstad: En anställd gjorde crème brûlée i plastback på golvet, samtidigt som en annan anställd rengjorde en bänk. Rengöringsmedel hamnade i efterrättssmeten. Ingen i personalen reagerade. Insekter i fritösen, sur grädde i baren. I kylrummet hittas gravad lax och kött som passerat bäst-före-datum. (Oklart om restaurangen tänkt servera livsmedlen.) Ägaren hävdade att allt kött kom från samma leverantör och var svenskt....

För att läsa hela artikeln
Bli kund

Skaffa Plus

- få tillgång till hela innehållet


Inget svenskt personnummer? Inga problem - beställ här istället!

Eller

Redan kund?

Perfekt! Då är det bara att logga in så kan du fortsätta läsa hela artikeln och allt annat på bohuslaningen.se - Plus ingår i alla våra prenumerationer

MEST LÄST