Titta på tomteteckningar

Våra yngsta läsare är sanna konstnärer. Det visar sig varje år vid juletider. Då har vi nämligen våra tomteteckningar som publiceras.

ANNONS
|

Våra yngsta läsare är sanna konstnärer. Det visar sig varje år vid juletider. Då har vi nämligen våra tomteteckningar som publiceras. Det är barn i alla åldrar som ritar teckningar med jultema och som skickar in dem till oss.

– Det har flödat in teckningar sedan 2002 och har blivit en viktig tradition för Bohusläningen, säger Karl af Geijerstam som är tidningens ledarskribent.

Vi kommer att publicera barnens alster på bohuslaningen.se. En del kommer också att publiceras i papperstidningen.

Vi vill helst att ni skickar in era tomteteckningar via mejl. Skriv "Tomteteckning" i ämnesraden. Mejla till: 99000@bohuslaningen.se

Tomteteckningar som kommer via vanlig post kommer att publiceras i mån av tid. Glöm inte att skriva i barnets namn och var den lilla konstnären bor. Sista dag att skicka in är 21/12.

ANNONS

– Man ser vilket engagemang och intresse det finns varje år. Jag tror att man tycker att det är charmigt och man vill se om det är någon man känner som skickat in barnbarn eller någon annan närstående, säger Karl af Geijerstam.

– Och så är det härligt att se vilken kreativitet det finns bland barnen.

ANNONS