Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Stannar. Tobias Mikaelsson har skrivit på för ytterligare ett år med Oddevold.

Denna artikel ingår för dig som är kund.

Oddevold förlänger med Mikaelsson

Oddevold har förlängt med Tobias Mikaelsson. Han har skrivit på för ytterligare ett år.

– Han stod överst på vår lista så vi är nöjda, säger Oddevolds sportchef Bjarne Svensson.

Du läser nu en av dina fria artiklar på bohuslaningen.se

Tobias Mikaelsson kom från Ljungskile inför förra säsongen. Han har spelat på, men haft problem med ljumsken/höften till och från och inte kunnat gå för fullt.

– Jag tror det är en liknande skada som den Johan Patriksson haft. Nu ska jag till läkaren i Halmstad den 6 december och hoppas få en operationstid under december, säger Mikaelsson till Bohusläningen.

Blir han opererad i december räknar han med att kunna vara tillbaka ordentligt lagom till säsongen drar i gång i vår. Kanske tidigare till och med.

– Vad jag förstår är Patriksson redan mycket bättre, men det får vi se hur lång rehabtid det är, säger Mikaelsson som är nöjd att kontraktet nu är klart.

Oddevold diskuterar en förlängning med fler spelare. Men även vissa värvningar måste göras, speciellt en målvakt som ska ersätta Peter Zwetsloot Isaksson. När träningen drar i gång tisdagen den 3 december finns Andreas Samuelsson från Stångenäs på plats liksom Rasmus Iversson, 20 år från Häcken.

– Det är intressanta spelare som vi ska titta på, säger Bjarne Svensson.

Oddevold har även flyttat upp juniorerna Adam Engelbrektsson och Andreas Bergman i A-truppen. Däremot har Martin Bäckström valt att bryta sitt kontrakt med Oddevold och helt sluta med fotbollen. 24-årige Bäckström kom från Gauthiod i fjol men har inte fått så mycket speltid på grund av skada.

– Han har helt enkelt tröttnat på fotbollen och kom till oss och sa att han ville bryta, säger Svensson.