Rasmus Dahlin, till vänster, och hans Buffalo hade ingen bra dag mot Washington.

Buffalo föll trots Larssons mål

|

Johan Larsson satte sitt tredje mål för säsongen, men det hjälpte inte. Washington besegrade hans Buffalo med 2–1 i NHL-hockeyn.

Efter huvudstadslagets ledningsmål i andra perioden kunde svensken slå in utjämningen nio minuter in i tredje.

Men det var enda gången gästerna fick hål på hemmalagets målvakt Braden Holtby. Och fem minuter senare fastställde Washingtons Tom Wilson slutresultatet 2–1.

Buffalos stjärnrookie Rasmus Dahlin gjorde inget större väsen av sig under matchen.

I Chicago får hemmalagets försvar beröm efter att ha lyckats hålla Colorados superkedja med Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon och Mikko Rantanen mållös i fredagens möte. Matchen slutade 2–1 till Chicago.

Landeskog är i särklass bland NHL:s svenska målgörare hittills denna säsong, med 23 fullträffar.