På väg bort? Daniel Janevski sägs vara klar för Gais. Något som hans agent dock inte kan bekräfta.
På väg bort? Daniel Janevski sägs vara klar för Gais. Något som hans agent dock inte kan bekräfta.

Daniel Janevski klar för Gais

Daniel Janevski lämnar Oddevold för Gais i superettan. - Ja han är klar för Gais, bekräftar klubbchefen Erik Bergkvist.

ANNONS
|

24-årige Daniel Janevski kom till Oddevold från FC Trollhättan inför säsongen 2015. I november 2014 presenterade Oddevold fyra spelare från FC Trollhättan på en och samma gång. Nämligen Daniel Janevski, Daniel Stanicic, Alen Kasumovic och Victor Mollapolci. Något som slog ner som en bomb i områdets fotboll då.

Men efter två säsonger lämnar han Oddevold. Nu är24-åringen klar för Gais. Det bekräftar klubbchefen Erik Bergkvist för Bohusläningen.

-Benjamin (Westman, tränare) har bedömt honom som en bra, men också utvecklingsbar spelare, som kan fungera på alla positioner i backlinjen och på mittfältet, säger Gais klubbchef Erik Bergkvist om värvningen av Janevski.

ANNONS

Daniel Janevski själv är också nöjd med övergången.

- Det känns jättebra, säger han han.

Johan Ederwall i Oddevolds fotbollsutskott säger att han ser det som ett kvitto på att miljön i Oddevold är bra för att utvecklas som fotbollsspelare.

– Vi har släppt Hampus Bohman till Örgryte, Erik Dahlin till Blåvitt, Anton Tideman till Varberg och nu Janevski till Gais. Det är ett bra betyg till oss, säger Ederwall.

Redan i somras var Daniel Janevski på väg bort från Oddevold. Men då ska Oddevold ha tackat nej till ett bud på honom från en norsk klubb i norska superettan. Enligt Oddevold var det dock mer frågan om en intresseanmälan.

– Det stämmer. Vi kollade av med våra tränare men med tanke på skadeläget i truppen var det inte aktuellt att släppa honom, sa IKO-sportchefen Johan Ederwall till Bohusläningen då.

ANNONS