Förlänger. Mittbacken Besim Alimi fortsätter att spela för Oddevold
Förlänger. Mittbacken Besim Alimi fortsätter att spela för Oddevold Bild: Sebastian LaMotte

Besim Alimi klar för ännu ett år

Oddevold har påbörjat bygget med sin nya trupp när det redan finns elva kontrakterade spelare.

ANNONS
|

Senast att bli klar är 27-årige Besim Alimi som kom till Oddevold från Qviding. Nu har han kommit överens med Uddevallaklubben att förlänga kontraktet med ett år. Försvarsspelaren har varit drabbad av både skador och avstängning under säsongen, men har också hunnit att bärga poäng med sina tre mål.

– Vi är jätteglada att han är kvar. En av våra viktigaste spelare med en fantastisk vänsterfot och en härlig människa som är viktig i truppen.

Det har funnits intresse från annat håll, men enligt Johnny Schöön ville Alimi vara kvar i Uddevalla.

Klubben fortsätter nu arbetet med att fylla på truppen och arbetet är styrt av några tydliga linjer.

ANNONS

– Vi vill stärka truppen med rätt spelare och det betyder träningsvilliga och ambitiösa spelare med bra karaktär som krigar och vill något med sitt fotbollsspelande. Vi har kontakt med många spelare från division 2 upp till superettan och känner oss ganska lugna. Vi ska inte värva bara för att fylla ut truppen, säger Schöön.

Även för lagledningen pågår samtal med Johan Patriksson om en fortsättning som assisterande till Janne Carlsson.

–Vi ska prata nästa vecka. Vi vill gärna ha Johan och hoppas lösa det. han har vad som krävs med stor respekt från spelarna, har stor erfarenhet och är professionell ut i fingerspetsarna. Han och Janne fungerar dessutom bra tillsammans.

ANNONS