Bohman startar i matchen mot Norrby

I höstas åker Ljungskile ur superettan och Boråslaget Norrby gick upp. I kväll möts de i Borås.

ANNONS
|

För Boråslaget är det sista träningsmatchen innan premiären hemma mot Gais 2 april. Ett Gais som Ljungskile hade mycket jobbigt med i lördags. Nu väntar ett nytt tufft bortamöte mot ett hemmalag som vill spela ihop sin tänkta startelva inför premiären.

– Vi var inte bra i början mot Gais och måste definitivt upp i nivå. Nu ligger fokus på att bland annat vara mera trygga redan från start, säger Bosse Wålemark.

Inför matchen i Borås har tränare Glenn Ståhl ännu inte offentliggjort någon uppställning, men två namn är enligt Bosse Wålemark ändå klara för att få starta mot Norrby, nämligen nyvärvade Hampus Bohman samt Viktor Mollapolci. Jonathan Gustavsson får vila, men i övrigt är alla tillgängliga för spel. I mål blir det troligen Simon Forslund.

ANNONS

– Vi kanske testar någon spelare på någon alternativ position annars närmar vi oss en förstauppställning, säger Wålemark.

Klubben söker fortfarande förstärkningar till den just nu 17 man stora truppen.

– Vi skulle helst hitta något mer som någon mittback och yttermittfältare för att öka konkurrensen och bredden, men det är kort tid kvar.

När det gäller målvakten Zac Lubin räknar Wålemark att ett avtal blir klart de närmaste dagarna. När det gäller Peter Mandics eventuella framtid i klubben är dock ännu inget klart.

ANNONS