Fjolårsskrällen kan överträffa sig själv

I fjol svepte nykomlingen Sirius in och tog superettan med storm. Skyttekungen Stefan Silva är kvar och mycket talar för en ny stark säsong.

ANNONS
|

Med 15 mål blev anfallaren Stefan Silva trea i skytteligan i fjol. Året dessförinnan hade han spelat division 2-fotboll. Nu är frågan om Sirius får behålla honom säsongen ut. I så fall kan 2015 bli ett väldigt trevligt år för Uppsalalaget.

Det har visserligen försvunnit ett par viktiga kuggar i Jonas Bylund, Elliot Käck och Kerim Mrbati, men Andreas Eriksson och Erik Figueroa är å andra sidan riktigt bra nyförvärv.

Offensive Moses Ogbu och nämnde Silva ser till att det görs mycket mål, och det gör att vi tror på en placering bättre än i fjol.

Nyckelspelarna: Stefan Silva öste in mål i fjol och blir så klart viktig, så även nyförvärvet Andreas Eriksson, som bidrar med tyngd och rutin på mitten. Målvakten Andreas Andersson var stabil i fjol.

ANNONS

Tränaren: Kim Bergstrand gör sin fjärde säsong.

Försäsongen: Det har sett bra ut, med segrar mot bland andra Gefle och BP. Fick dock bara oavgjort mot IK Brage i näst sista träningsmatchen.

ANNONS