Nicolas Sandberg, tidigare i Örgryte, valde att lämna LSK när han inte fick något besked.
Nicolas Sandberg, tidigare i Örgryte, valde att lämna LSK när han inte fick något besked.

Ingen Sandberg i Ljungskile

Nicolas Sandberg har provtränat med LSK under nästan hela försäsongen. När klubben inte kunde ge ett besked gick han vidare. Ny klubb blir Qviding.

ANNONS
|

Det har länge varit oklart om det funnits någon plats i truppen för Nicolas Sandberg, som spelade i Örgryte i fjol. LSK ville först ha in en spelare som både kunde spela anfallare och yttermittfältare. Det fick man till slut i Admir Bajrovic, men eftersom Sandberg presterade bra på träningarna fick han vara kvar.

Sandberg orkade dock inte vänta på besked, och i dagarna gjorde han klart med Qviding i söderettan, skriver fotbolltransfers.com.

– Den positionen var inte första prio, och därför kunde vi ännu inte fatta ett beslut om vi behövde honom. Då ville han inte vänta, säger LSK-tränaren Tor-Arne Fredheim.

ANNONS

LSK försöker just nu hitta en försvarare som kan gå in direkt in i startelvan. Provspelaren Philip Hofvenström är fortfarande aktuell men inte given.

– Vi behöver ha in en startspelare till. Philip är intressant men behöver komma upp i tempo för att på allvar konkurrera, säger Fredheim.

ANNONS