Victor Mollapolci
Victor Mollapolci

Mollapolci lämnar Oddevold - för Ljungskile

Dagens fotbollsnyhet i Uddevalla. Anfallaren Viktor Mollapolci lämnar Oddevold - för Ljungskile. - Inga kommentarer, säger Bosse Wålemark.

ANNONS
|

– Det stämmer. Vi är överens om att gå skilda vägar efter två säsonger tillsammans, säger Oddevolds sportchef Johan Ederwall. Parterna har hittills inte förlängt kontraktet och enligt Ederwall har Mollapolci nu fått ett så bra erbjudande från Ljungskile att Oddevold inte har någon annan möjlighet än att backa. – Vi har en budget att följa och kan inte gå in i något race om Viktor, säger han. 25-årige Mollapolci, ursprungligen från Mellerud och tidigare pojklandslagsspelare, kom till Oddevold tillsammans med tre andra spelare från FC Trollhättan inför säsongen 2015. Sedan dess har han spelat i 45 matcher varav 32 från start och stått för 13 mål. – Han är en duktig fotbollspelare och en jättebra kille. Det finns inga hard feelings mellan oss. Vi önskar honom lycka till under säsongen - utom i de två matcherna mot oss, säger Johan Ederwall. Ordföranden i Ljungskile SK:s fotbollsutskott, Bosse Wålemark har inga kommentarer till Oddevolds uppgifter. – Jag har inget att säga om vad de säger.

ANNONS

Kan du bekräfta eller dementera att ni fört diskussioner med honom?

– Det är många spelare som vi pratar med. Jag har inga kommentarer runt honom. Kanske vet de mer än vad jag gör just nu, vi får se. Det är i alla fall inget som är klart just nu med Ljungskile.

Wålemark säger att Ljungskile just nu har 14 spelare i truppen och att nyförvärv måste in.

– Ska vi orka en säsong på den här nivån måste vi ha mer folk, men vi får se om vi får allt i lås och det har vi inte just nu. Jag hoppas vi kan berätta mer senare,säger han.

Bohusläningen söker även Viktor Mollapolci.

ANNONS