Stärkande vecka för Oddevold

Efter sex dagar i Spanien var Oddevold på söndagen tillbaka i Uddevalla.

ANNONS
|

– Det har varit en bra och stärkande vecka på ett bra ställe med bra plan och boende, säger tränaren Jonas Rehnberg efter hemkomsten från träningslägret utanför turiststaden Benidorm på Costa Blanca strax söder om Valencia.

Det blev ett läger utan matcher och det passade laget bra efter en tuff månad med hårt matchande och en del sjukdomar och skador som frestat på truppen.

– Ja, vi har haft tillfälle att läka ihop även om sex fotbollspass och ett styrkepass också belastat kropparna. Det var förstås skönt att komma ut på riktigt gräs för att gnugga lite detaljer och låta några av de spelare som är under rehabilitering komma in i en del övningar.

ANNONS

Vid sidan av träningen blev det mycket tid för samlingar och en rad aktiviteter i större och mindre grupper.

– Under en vecka kommer man varandra nära och får tillfälle att lära känna varandra ännu bättre. Det är extra viktigt när vi nu har så många nya spelare i truppen, säger Jonas Rehnberg som tycker att lagets arbete är på rätt väg.

– Ja, absolut. Nu ser vi fram emot två matcher under den kommande veckan, först i DM med en gruppspelsmatch mot Herrestads AIF och på lördag mot Carlstad United som rustat hårt för den kommande säsongen i norra ettan.

Oddevolds träningsspel kommer sedan att avslutas 8 april med hemmamatch mot Oslolaget Askers IF innan det är dags att ta sikte på premiären mot Assyriska BK på bortaplan söndag 16 april.

ANNONS