Philip Engelbrektsson var lagkapten för sitt Oddevold. Bild: Håkan Fredriksson

Storseger för ungdomligt Oddevold

En 17-årig målskytt och en 18-årig lagkapten när Oddevold körde över Onsala.

|

Oddevold spelade årets första träningsmatch på hemmaplan under lördagen. Motståndare på Rimnersvallens konstgräs var Onsala BK, som förra året spelade i division 3.

Skulle de kunna ge Oddevold en match?

Nä. Det blev en klar hemmaseger med hela 6–0.

Oscar Iglicar öppnade målskyttet och i slutet av den första halvleken dubblade 17-årige Philip Hällgren ledningen med en läcker frispark.

Trots att gästerna fick ha bollen under långa stunder var det Oddevold som var tyngre och spetsigare.

Kanonskott via ribban

Kamal Mustafa var farlig längs sin vänsterkant och gjorde två mål efter pausen. Däremellan spelade han fram provspelaren Valon Gashi till ännu ett mål. Gashi blev också målskytt i förra veckans träningsmatch.

Med matchens sista spark ordnade Rasmus Andernil Bozic 6–0. Det var en riktig rökare som gick i mål via ribban.

Målvakten Martin Lucena fick alltså hålla nollan och framför honom spelade 18-årige mittbacken Philip Engelbrektsson moget med kaptensbindeln på armen.