Sverige satte alla tecken under lägret i Bohuslän

F16-landslaget spelade den tredje och sista matchen under lägret i Bohuslän under onsdagen.

|

En seger mot Irland efter 1–0 mot Irland i Smögen i lördags.

Sedan en oavgjord match i Munkedal efter 1–1 mot Turkiet på måndagen (där Sverige sedan vann på straffar).

I den avslutande onsdagsmatchen blev det en 1–2-förlust i Stenungsund mot Österrike.

Slutade tvåa sammanlagt

Ett, kryss, två. Sveriges F16-landslag satte ett tipstecken av varje under lägret som pågått under en vecka i Bohuslän.

Österrikematchen spelades på Nösnäsvallen och det började bra för svensk del. Ledningsmålet gjordes av Hanna Ekengren strax före pausen.

I den andra halvleken vände gästerna till seger där segermålet var en snygg frispark från Cecilija Rados. Kvitteringen gjorde Laura Wurzer.

Det innebär att Österrike vann fyrlagsturneringen före Sverige. Irland blev trea och Turkiet fyra.