Kropps damer har fått en bra start på säsongen. (Arkivbild)
Kropps damer har fått en bra start på säsongen. (Arkivbild) Bild: Håkan Fredriksson

Kropps tränare missnöjd – trots seger

Kropps damer tog andra raka segern i division 2 när Skara besegrades. Men tränaren Joacim Winesh var långt ifrån nöjd med insatsen.

ANNONS
|

– Det var inte mycket som var bra i dag förutom vårt försvarsspel och de två poängen vi tog, säger Joacim Winesh efter segern borta mot Skara med 20–15.

I halvtid ledde Kropps med 8–7. Men till den andra blev det något bättre. Kropps fick bättre utdelning på sina chanser och sprang i väg i målprotokollet.

– Vårt försvarsspel var bra matchen igenom. Men vi fick inte riktigt till det framåt. Vi saknade fart och kombinationer i vårt anfallsspel. Det gick alldeles för segt, berättar Winesh.

Med kvarten kvar att spela tog Uddevallalaget time out.

– Vi kom överens om att springa tills vi blev trötta. Vi fick högre tempo i våra anfall och tjejerna ska ha en stor eloge för detta.

ANNONS

Han fortsätter:

– Spelmässigt var det inte alls bra. Vi kan betydligt mer än det vi visade i dag. Jag hoppas att det här var säsongens sista bottennapp.

Någon du vill lyfta fram?

– Julia Johansson i målet svarade för flera fina räddningar. Sen tycker jag även att Johanna Johansson gjorde en bra insats. Hon har höjt sig flera snäpp jämfört med fjolårssäsongen, berättar Joacim Winesh.

Kommande lördag tar Kroppskultur Borås HK i Agnebergshallen. Kropps målsättning är att gå upp till division 1.

Matchfakta

Division 2 VSN omgång 2

Skara–Kropps 15–20 (7–8)

Målskyttar, Kropps: Johanna Johansson 5, Sarah Börjesson 5, Julia Olsson 4, Lisa Olsson 3, Ellen Wramstedt 2, Olivia Nyman.

Publik: 65.

ANNONS