Avtalsbrott. Daniel Olsson på Ljungskilebuss tycker det är avtalsbrott när ett annat bolag nu går in och kör Ljungskile gratis.
Avtalsbrott. Daniel Olsson på Ljungskilebuss tycker det är avtalsbrott när ett annat bolag nu går in och kör Ljungskile gratis.

Ljungskilebuss vd: "Det är avtalsbrott"

Ljungskile SK planerar att åka med ett annat bolag, gratis, till Ängelholm. – Det vore ett avtalsbrott, säger Ljungskilebuss vd Daniel Olsson.

ANNONS
|

Sedan sponsorn Ljungskilebuss vägrat fortsätta köra LSK planerar klubben nu att åka till Ängelholm med ett annat bussbolag som erbjöd sig att köra gratis.

Något som får Daniel Olsson, företagets vd, att reagera starkt.

– Det vore ett avtalsbrott. Vi har ett treårsavtal.

Samtidigt säger Erland Holmdahl att klubben ska fullfölja avtalet.

– Du hör själv orimligheten i det. Men så länge överenskommelsen följs har jag inga problem med LSK. Det fungerade jättebra under hösten.

Hur ser du på att ett konkurrerande bolag ställer upp gratis?

– Jag förstår inte hur den leverantören tänker när de har läst om en skuldtill ett annat bussbolag på närmare 400 000 kronor.

ANNONS

Nästan 400 000, omkring 380 000 kronor, är Ljungskile SK:s skuld till Ljungskilebuss. Företaget ska dock, enligt överenskommelsen, betala en sponsringsfaktura och nettoskulden ligger därför på omkring 300 000 kronor. Men tills vidare avvaktar Daniel Olsson med att betala den fakturan.

– Så länge de inte betalar mig betalar jag inte dom, säger han.

ANNONS