Pallplatser. Uddevalla Gymnastiks och parkours gymnaster tog flera pallplatsen i hemmatävlingen i Rimnershallen.
Pallplatser. Uddevalla Gymnastiks och parkours gymnaster tog flera pallplatsen i hemmatävlingen i Rimnershallen.

Uddevallagymnaster på pallen

Uddevalla Gymnastik och parkours egna gymnaster svarade för flera fina insatser i den årliga tävlingen i Rimnershallen.

ANNONS
|

varje år i december anordnar Uddevalla gymnastik och parkour (UGP) hemmatävling i Rimnershallen där gymnaster i steg 1-8 och region- och rikspokal tävlade. Totalt var det cirka 145 gymnaster som tävlade under två dagar. För gymnasterna i hemmaklubben var det roliga dagar.

– Vi hade flera pallplatser och gymnaster som blev godkända i sina steg och därmed redo för nya utmaningar, säger tränaren Jaqueline Dahl.

Nike Olausson vann totalen i steg 2 och Indra Wennbring kom på tredje plats totalt i steg 3. I steg 6 kom Ebba Knaif på andra plats i hopp och i steg 8 var det Ida Zackrisson och Nora Hanfelt som tävlade. Där vann Nora och Ida kom på andra plats.

ANNONS

Josefine Juliusson, Evelina B Olsson och Maja Larsson tävlade i Regionspokalen och Ida Zackrisson och Nora Hanfelt i Rikspokalen. Josefine kom på tredje plats i mångkampen, trea i fristående och på andra plats i barr och hopp. Maja knep guldet i barr.

I Rikspokalen vann Nora mångkampen och barr och kom på andra plats på bom och fristående. Ida kom på andra plats i mångkampen och i barr och i fristående var guldet hennes.

ANNONS