Möte. Angelo Vega och Skoftebyn har träffats för ett första möte om ett samarbete.
Möte. Angelo Vega och Skoftebyn har träffats för ett första möte om ett samarbete.

Vega i första möte med Skoftebyn

Angelo Vega och Skoftebyn kan komma att samarbeta nästa säsong. Efter ett första möte ska Vega nu träna med klubben.

ANNONS
|

När det blev klart att Angelo Vega skulle lämna IFK Uddevalla futsal hörde flera klubbar av sig till honom. Några ville ha honom som tränare, andra som spelare och några som både och. Angelo Vega bekräftade att Örebro hört av sig och ville ha honom som spelare.

– Jag tränar för fullt nu och har sagt till Örebro att ge mig lite tid så jag kommer i form, så får vi se sedan, sa han till Bohusläningen i måndags.

Däremot ville han inte kommentera rykten om att han också skulle vara aktuell för Skoftebyn futsal i Trollhättan. Inte heller klubbens futsalansvarige Christoffer Lundh ville då kommentera dessa rykten.

ANNONS

Men nu låter det annorlunda. Parterna har haft ett första möte och nu är det klart att Vega ska träna med Skoftebyn.

– Jag kan bekräfta att vi haft ett första möte. Inget är bestämt, men tanken är att han skall vara med och träna lite med oss, säger Christoffer Lundh i Skoftebyn till Futsalmagasinet.

Vega själv säger att det första mötet var bra. Nu ligger bollen hos honom om hur han vill ha det i framtiden.

– Vi hade ett väldigt bra möte. De vill gärna att jag skall spela för dem. Det är absolut intressant att en proffsig futsalklubb som Skoftebyn är intresserade av ens tjänster, säger Angelo Vega till Futsalmagasinet.

Bohusläningen söker både Vega och Skoftebyn för en kommentar.

ANNONS