Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Borde avgå. Ulf Kristersson, Moderaternas partiledare. Bild: Johan Persson

Är det någon som borde avgå är det Kristersson

Löfven är bra för landet och har erfarenheter som hela Alliansen saknar!

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Svar på Lennart Svensson 11 september

Jag tycker din insändare om att Löfvens regering måste avgå och att de lutar sig mot ett så avskyvärt parti som Vänsterpartiet med kommunistiska rötter är lite konstig.

Vänsterpartiet är inte alls försåtliga som du påstår utan är öppna med det de vill och att de sedan får igenom några av sina önskemål är inte konstigt alls och dessutom har Löfvén ingen som helst anledning att avgå. Han är bra för landet och har erfarenheter som hela Alliansen saknar!

Den borgerliga Alliansen är nog lite mer försåtliga då de går till val på fyra olika viljor och är knappt överens om något annat än att Löfven måste bytas ut. Det är otroligt sorgligt att lyssna på C, L och KD som tillsammans har cirka 20 procent men pratar som om de äger vårt land.

Är det någon som borde avgå så är det Kristersson (M) som ensam förlorat 3,5 procent, det är till och med värre förlust än S och Löfvén! Att SD är ”rumsrent” enligt dig anser jag vara en felaktig bedömning och SD har lovat fälla alla regeringar som inte vill samarbeta med dem eller ger dem inflytande är inte detsamma som ett ”renat” Vänster som faktiskt bidragit till en del förbättringar för vanliga människor precis som Löfven har gjort!

Däremot håller jag med om att man måste samarbeta över partigränser och det vill Löfven också för då slipper han att motarbetas i alla framställningar där Alliansen i stort motarbetat regeringen. Löfven fick i valet 28,4 procent och Socialdemokraterna är största enskilda parti.

Hans Lundberg

Hälleviksstrand