Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Jonas Lindstedt
Bild: Jonas Lindstedt

Återbäring får du bara i appen

Man kan flytta över laddningen från kortet till appen

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Replik till Staffan Cronholm, 6/2

LÄS MER: Varför får bara mobilanvändare rabatt på bussbiljetten?

Tack för att du hör av dig med dina frågor. Erbjudandet som du fått om rabatt är vår återbäring i To Go-appen. Det innebär att du får 20 procent återbäring när du köper enkelbiljetter i appen vid fyra separata tillfällen inom sju dagar.

Det stämmer att det är olika konton till ditt kort och i To Go. Men det är samtidigt värt att nämna att det är möjligt att flytta över din kontoladdning från kortet till appen och på så sätt kunna använda din laddning där.

Gällande resor utanför områden där ditt seniorkort är giltigt, så är det möjligt att använda appen. Köp till resan i appen från den hållplats där ditt seniorkort upphör att gälla, till din destination. På så sätt har du en giltig biljett för hela resan.

Vi arbetar ständigt på att förbättra och förtydliga vårt utbud för att resorna med oss ska upplevas som smidiga och är därför tacksamma för alla synpunkter vi får in. Jag hoppas att detta har kunnat ge lite mer klarhet kring dina frågor. Annars är du varmt välkommen att ringa vår kundtjänst på 0771 – 41 43 00 för mer information.

Henrik Kjellberg

Västtrafik