Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Alliansen tillämpar negativ parlamentarism. Enas man om att vara emot en statsministerkandidat faller den.  Bild: Henrik Montgomery/TT
Alliansen tillämpar negativ parlamentarism. Enas man om att vara emot en statsministerkandidat faller den. Bild: Henrik Montgomery/TT

Alliansen kan inte bara enas om att vara emot något

Vänstern har fått rätta till allt som Alliansen gjorde i regering

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Replik till Lennart Svensson 17 september

LÄS MER: Dags att Löfven får ledighet

Ja, nu är jag ju inte Vänsterpartist, även om jag sympatiserar med flera av deras synpunkter och det är det väldigt många som gör och observera, de är inte företagsfientliga för då hade de aldrig fått ett litet inflytande i en sosseregering.

Personligen anser jag att Centern och Lööf är det mest företagsovänliga partiet, hon har svårt att förstå vad det innebär att förändra i LAS och förstår inte heller vad solidaritet, bra arbetsmiljö och rättvis belöning är. Så vet jag inget om det svammel du skriver om, ”fel riktning”? Att Socialdemokraterna inte följer Moderat politik tycker jag och många med mig är skönt och njutningsfullt, för Moderater i regering har redan raserat vårt land vid flera tillfällen.

LÄS MER: Är det någon som borde avgå är det Kristersson

Jag ska inte rabbla upp all dåligt ni åstadkommit, men det har kostat vårt land många miljarder och det har nuvarande regering rättat till och får också beröm för det. Egentligen har ni moderater tillsammans med KD inget annat att säga än att det är fel, för lite, för mycket och så vidare. så det är inte så konstigt att Moderaterna tappade kraftigt i valet! Du kan inte heller komma ifrån att 144 mandat är fler än 143 mandat och innan du kastar fler stenar i glashuset så kom ihåg att ni i Alliansen inte är överens om något annat än att Löfven (S) ska avgå och vi övriga inom de 144 mandaten undrar naturligtvis varför, men kan man inte räkna så!

LÄS MER: Därför måste Löfvens regering avgå

Hans Lundberg

Hällevikssstrand