Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Janerik Henriksson/TT

Annie Lööf har målat in sig i ett hörn

Centerpartiet är Sveriges dyraste parti som kostat samhället oerhörda pengar

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Om man är tveksam kan man lägga sin röst på olika partier i riksdags, region och kommunalval. Läs på vilka som ställer upp för partierna på olika nivåer och rösta på vilka som du känner mest förtroende för. På riksplanet är det nog svårast då den rödgröna och alliansen har sin beröringsskräck mot SD och inte verkar vilja bilda regering om väljarna röstar som Sifo mm visar.

Värst är Annie Lööf som bränt alla broar och målat in sig i ett hörn. Så blir det när man representerar Centern, velandets ideologi. Sveriges dyraste parti som kostat samhället oerhörda pengar med deras energipolitik där man ibland undrar om de och Mp vill stänga Sverige genom avvecklingen av kärnkraft utan att vi har något annat istället. Däremot vill de gärna öppna Sverige för mer invandring trots det facit vi ser idag. Om man kör ihop invånare med olika etnicitet, religion, kultur och inte tror det uppstår spänningar är man både aningslös, naiv eller dum.

Sunt förnuft tycks var en bristvara i rikspolitiken. 7 klöverns politik och resultat har gjort att man gynnat SD´s ökande väljarstöd. När man dessutom går ut och säger att man inte skall samarbeta med ett parti som väljarna givit mellan 16 – 20% av väljarstödet har man inte fattat tanken med representativ demokrati. Annie Lööf och övriga har totalt missat det massiva missnöje och tappade förtroende för invandringspolitiken som jäser ute bland väljarna. Istället drar man fram rasistkortet och drämmer i skallen på den som visar tvivel mot den stora invandringen som fått vårt samhälle att krackelera pga påfrestningen och bristen på pengar i välfärdssystemen när man gör andra prioriteringar än Sverige.

Om Annie Lööf och övriga inte accepterar väljarnas dom får de väl söka sig annat jobb, om de kan få något utanför politiken. Det finns förnuftiga människor på alla plan inom politiken att rösta på. Tänk efter och se om du vill rösta olika!

Anders Blide