Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Var drar Henrik Sundström gränsen för vilka fritidsaktiviteter som ska få kommunalt stöd? undrar signaturen Upprörd fyrfoting.
Var drar Henrik Sundström gränsen för vilka fritidsaktiviteter som ska få kommunalt stöd? undrar signaturen Upprörd fyrfoting.

Att ha hund är också en fritidsaktivitet

Jag skriver apropå artikeln i Bohusläningen den 16 februari om att Uddevalla kommun inte vill satsa på en ny hundrastgård och samhällsbyggnadsnämndens ordförande Henrik Sundströms (M) argument vad gäller detta.

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Har du, Henrik Sundström, inget bättre att komma med som i någon mån kan motivera ett så fruktansvärt dåligt beslut? Var drar du gränserna mellan olika fritidsaktiviteter?

Det kostar att ha hund, ja! Det kostar att ha barn, ja! Det kostar att leva, ja! Innebär det att kommunen inte ska stå för kostnaden för några fritidsaktiviteter?

Var drar du gränsen? Var drar du gränsen? Av kommunen bekostade vandringsleder? MTB-leder? Badplatser? Lekplatser? Service överhuvudtaget?

Att ha en hund är också en fritidsaktivitet, dessutom en mycket nyttig sådan, men här har kommunen på ett mycket märkligt sätt tagit ett befängt beslut att inte bidra och anlägga en rastgård.

Att sedan motivera det med argumentet att kommunen inte får konkurrera med privat verksamhet var mycket långsökt. Konkurrens finns, och har funnits i många år, när det gäller många olika fritidsaktiviteter. Vad gäller detta argument från Henrik Sundström, vilket kom först hönan eller ägget?

Upprörd fyrfoting