Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Jack Borlinger Bild: Per Landén

Borgerliga regeringar är verkligen inte felfria!

Socialdemokratiska regeringen smutskastas

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Lennart Svensson, en flitig debattör på Bohusläningens insändarsida skriver den 17 mars en i flera avseende intressant debattartikel. Det hade hedrat debattören om han åtminstone försökt att vara saklig. Som vanligt ska en sittande Socialdemokratisk regering i största möjliga utsträckning smutskastas oavsett om sakinnehållet är korrekt eller inte. Ett problem tycker jag uppstår när LS åberopar året 2006 och anklagar ”regeringen” för att inte göra något åt nämnda problem.

Han markerar tydligt i insändaren att regeringen, det vil säga”sossarna” har vetat om problemet i 14 år och inte vidtagit några som helst åtgärder. Väl medveten om att Alliansen styrde Sverige mellan 2006 – 2014 ska de vara skuldfria till nuvarande situationen. Beklämmande ynkliga argument från LS.

Detsamma gäller merparten av LS inlägg: Avbyråkratisering för företagare (stora som små) har varit Allianspartiernas slogan i valrörelser sedan 80-talet och med facit i hand har dom inte åstadkommit speciellt mycket själva under sina regeringsperioder. Detta förtiger LS i sitt debattinlägg för borgerliga regeringar skall inte kritiseras öppet och dom är tydligen felfria , om man skall tro LS.

Jack Borlinger