Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

SOLNA 20190409En postbil vid Postnords huvudkontor i Solna.Foto: Anders Wiklund / TT kod 10040 Bild: Anders Wiklund/TT
SOLNA 20190409En postbil vid Postnords huvudkontor i Solna.Foto: Anders Wiklund / TT kod 10040 Bild: Anders Wiklund/TT

Det finns så mycket som är fel i vårt land

Vart är vårt Sverige på väg?

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Runt om i hela världen finns massor av bedragare inom politiken och dessa har av någon anledning gjort sig själva till miljardärer genom att bland annat tvätta pengar i svenska banker. Vi i Sverige har varit ganska förskonade från detta elände men på senare år har allt fler politiska ”tjuvar” vaskats fram av undersökande journalister typ Uppdrag Granskning på SVT. Dessa politiska ”tjuvar” sitter dock ofta kvar i riksdagen som politiska ”tjuv”-vildar. Detta måste få ett slut.

Medan fattiga pensionärer får vända på varenda slant så fortsätter dessa vildar inom riksdagen att stjäla pengar från oss medborgare och dessutom skäms de inte ett dugg. Vart är vårt fina Sverige på väg? Kan vi lita på banker, kan vi lita på politiker? Kan vi hoppas på att våra politiker verkligen kan rensa ut avskum, att de har full koll våra generaldirektörer eller måste vi se till att alla lagar och förordningar blir uppdaterade och efterlevda?

Ibland känner jag att utförsåkningen startade med Maud Olofsson (C) som är den som genom ruttet beteende ingått en NUON-affär samt saboterat hela vårt postväsende genom att ingå samarbete med Danmark och skapat Postnord. Titt som tätt hör jag att om inte Moderaterna klarar att bli av med framtida kärnavfall så kan de sända den med Postnord, då försvinner avfallet för gott.

Hans Lundberg

Hälleviksstrand