Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Har du missat att krig driver människor på flykt?

"Vi finns, vi som tror på att vi ska och kan hjälpa människor som är i nöd"

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Replik till Jan Ivarson Politik för moraliskt förfall

Om vi börjar från början så kan vi väl klargöra att det du propagandistiskt kallar för statsmedia rapporterar exakt det samma som media som styrs av vinstintressen och om det kan man väl som bäst säga att journalistiken inte är bättre än så.

Att du sedan kallar Sverigedemokraternas rätt att vara med för det enda demokratiska alternativet får väl stå för dig, världen har tyvärr kort minne så järnrörspolitik har en benägenhet att poppa upp med jämna årtionden, fast av bilden på dig att döma så borde ditt minne vara bättre.

Att du sedan missat att det är krig i världen och det aldrig varit så mycket människor på flykt som det är nu måste väl bero på att du helt missat nyhetsrapporteringen eller att du har valt bort att ta in vad som händer utanför din lilla trånga sfär.

Sverige består utav många olika människor och tro det eller ej, vi finns vi som tror på att vi ska och kan hjälpa människor som är i nöd. Vi som inte behöver byta bil varje är eller ha den senaste mobilen vi är beredda att avstå en del av vårt överflöd för att hjälpa.

Om du hade varit verksam ute i verkligheten och sett den högkonjunkturen som är just nu så skulle du också veta att vi aldrig hade klarat denna utan de som du så föraktfullt kallar för invandrare och inte bara det utan vi får också hjälp ifrån andra EU-medborgare som bygger svensk välfärd.

Sedan kan jag inte förstå din rädsla för att M tappar mark utan att SD släpps in, ingenting i världen är statiskt och förutbestämt utan allt utvecklas och det är de klarsynta som är med i utvecklingen och de trångsynta ror bakåt! Och förresten så är flykting och invandrare två olika saker.

 

Lars Vidarsson