Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Stefan Löfven har fortsatt svenskarnas förtroende under pandemin. Märkligt, tycker Anders Blide. Bild: Henrik Montgomery/TT
Stefan Löfven har fortsatt svenskarnas förtroende under pandemin. Märkligt, tycker Anders Blide. Bild: Henrik Montgomery/TT

Ju fler döda, desto större förtroende för regeringen?

Stefan Löfven och S ökar i förtroende. Tydligen är svenska folket nöjda med väsentligt fler döda i covid-19 än våra nordiska grannar med ledare som på flera sätt skyddar och värnar sitt folk. Cyniskt sett, ju fler döda desto mer förtroende.

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Nu har oppositionen kanske inte varit så bra på att framstå som ett trovärdigt alternativ och utnyttja läget. Är Sverige på rätt väg?

Utifrån många saker som sker förstår jag att jag inte är intressant för regeringen, C med flera. Jag är en pensionerad svensk som bor på landet. Bara vid valet då vi äldre ljugs fulla med löften för att sedan åter få vår skrala pension då pengarna tycks vara viktigare till andra. Bert Karlsson menar på att svenska folket är dumma i huvudet. Drastiskt kanske, men det stämmer nog vart fjärde år.

Hoppas det blir skapligt i Sverige min tid ut, men synd om de yngre som inte får uppleva några rekordår som vi 40-talister gjort.

Anders Blide