Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Vill lämna EU - det är konservativt. Theresa May.  Bild: Kirsty Wigglesworth
Vill lämna EU - det är konservativt. Theresa May. Bild: Kirsty Wigglesworth

Konservatismen är bakåtsträvande

För vilka gäller valfriheten?

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Replik till Lennart Svensson

LÄS MER: Sverige mår bra av konservatism

I England är de så konservativa att man nu lämnar EU och mer bakåtsträvande än konservatismen finns ju knappast.

Så klagar du, Lennart Svensson, på illvilja mot SD och slår ner på V, ett vänsterparti som med all önskvärd tydlighet har gjort upp med kommunismen i motsats till SD vilka du försöker att räkna in till alliansstödet. Har du inte förstått att det finns partier i Alliansen som inte vill ha med SD att göra?

Man borde kanske se det så här, att när 4 av 6 partier inte vill ge SD en möjlighet till inflytande så är det ju rent löjligt att rösta på dem, eller? Att Löfven (S) är en smart kille som klarar betydligt mer än de flesta av andra partiledare har du kanske svårt för och att han motarbetats av Alliansen under hela sin statsminister tid är ingen merit för Alliansens företrädare och inte heller för din inställning Lennart Svensson!

Jag vill också ta bort övervinster och begränsa vinstuttag i välfärden för med den pension jag har så vill jag inte bjuda redan förmögna på fina båtar, bilar, hus och utlandsboende. Konservatismen inbjuder också till valfrihet och vi framåtsträvande människor har inte riktigt förstått för vilka valfriheten gäller men det kan vi återkomma till.

Hans Lundberg

Hälleviksstrand