Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Moderaterna, med Ulf Kristersson och Elisabeth Svantesson i spetsen, tillför ingenting just nu, menar Hans Lundberg. Bild: Pontus Lundahl/TT
Moderaterna, med Ulf Kristersson och Elisabeth Svantesson i spetsen, tillför ingenting just nu, menar Hans Lundberg. Bild: Pontus Lundahl/TT

M måste sluta med sitt gnäll – låt regeringen lösa det här i fred

Höga popularitetssiffror för Socialdemokraterna och Löfven verkar sticka i ögonen.

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Replik till Moderaterna 7 maj

LÄS MER: Sverige behöver en ny ekonomisk strategi

Sverige behöver en ny ekonomisk strategi, anser fyra Moderater: Ulf Kristersson, Elisabeth Svantesson, Johan Hultberg och Ann-Sofie Alm.

Man blir förbaskad när Moderaterna fjantar till det och bland annat skall tillföra medel så att vi i regionen får 1 010 fler undersköterskor och 2 016 sjuksköterskor. Enligt dessa moderater verkar det som att de kommer fram med vårblomningen i år!

Dessutom har moderater friställt så många sjukhusanställda i Stockholm, så varför inte låta dessa flytta hit? Det är bara det att dessa personer är innerligt trötta på att jobba i sjukvården eftersom Moderaterna totalt har kapsejsat sjukvården i huvudstaden.

Men nu går det så bra för Socialdemokraterna i landet att gnället från M måste upp till ytan igen, utan en tanke på att vårt land sköts och styrs av en ledare som blir allt populärare och ingen har lyckats slå honom med att fuska, som till exempel Elisabeth Svantesson försökte göra. Det är illa nog trots att hon friades, hon är ekonomisk talesperson för M, och vem har förtroende för henne? Inte jag i alla fall!

Att företag i dag redan försörjs med skattepengar visar tydligt att den strategi regeringen för är okej. Och Stefan Löfven har i dag ett förtroende på över 50 procent, så låt regeringen slippa ert gnäll och få avsluta pandemin och dess effekter i fred. Ni tillför inget i dag och ni funderar inte en sekund över att ekonomin skall stå bi i någon mån. Alla företagsledare som jag lyssnat på är helnöjda med dagens insatser.

Hans Lundberg