Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
STOCKHOLM 20181127  Centerpartiledaren Annie Lööf kommer ut från Scandiasalen i riksdagshuset efter ett möte med riksdagsgruppen. Foto Claudio Bresciani / TT kod 10090 Bild: Claudio Bresciani/TT
STOCKHOLM 20181127 Centerpartiledaren Annie Lööf kommer ut från Scandiasalen i riksdagshuset efter ett möte med riksdagsgruppen. Foto Claudio Bresciani / TT kod 10090 Bild: Claudio Bresciani/TT

Makten framför allt för Centern

"Man kan inte svika sina väljare hur mycket och länge som helst"

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Såklart kommer Löfven acceptera Annie Lööfs och Centerns villkor för att få gul knapp och släppas fram som statsminister! Makten framför allt och sedan gör en socialdemokratisk regering som den vill i alla fall och kramar ihjäl Centern som man gjort med MP.

Centern och Annie Lööfs hybris vill undvika nyval och får svälja förtreten och visar sin enfald igen som Löfven räknat ut. Nästa val vinner han lättare, då C krympt till nära ut ur riksdagen och L gjort det.

Man kan inte svika sina väljare hur mycket och länge som helst. Istället ökar värsta fienden Sd och förstärker det konservativa blocket med ett ökande Kd som har en bättre partiledare än Lööf. Det blir det snygga facit som C och L får av sitt velande på grund av skräcken för SD. Partiet som sugit upp missnöjet med den misslyckade invandringen och integrationen som de övriga partierna skapat och inte insett.

Anders Blide