Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Ulf Kristersson (M).  Bild: Stefan Berg
Ulf Kristersson (M). Bild: Stefan Berg

Ni pratar mest om företag men glömmer de anställda

Att ni moderater anser att jag inte är för en öppen demokrati för att jag kallar moderater för gnälliga är helt fel. Jag anser att en demokrati inte kan vara så korkad som den moderata, det är er politik jag är emot.

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Slutreplik till Johan Hultberg (M) och Ann-Sofie Alm (M)

LÄS MER: Vi tänker inte rätta in oss i ledet och hålla tyst

I dag har jag läst om Ulf Kristerssons olagliga affärer och jag är helt oförstående till hur han har valts fram av er till att kandidera som svensk statsminister. Ulf Kristersson har gjort så mycket dumt och olagligt som borgarråd i Stockholm och så mycket det kostat skattebetalarna där under några år och höga vinster har förts ut ur landet. När er förra minister, Beatrice Ask, blev tillfrågad om Kristerssons affärer svarade hon "det är inte olagligt att vara korkad eller att göra dåliga affärer eller att ha dåligt omdöme."

Nu ger ni er också på Las, Lagen om anställningsskydd, och skyddsombuden och det mesta ni själva pratar om i slutrepliken är företag! Visst skall vi hjälpa företag under krisen men vi skall också se till att inte anställda far illa och att de kan känna sig trygga och säkra på sina jobb!

Ibland känner jag, att när moderater pratar eller "gnäller", eller har insändare så är det en form av populism, men rensa bort Ulf Kristersson som ni gjorde med Anna Kinberg Batra och finn en ledare med förtroende hos folket! Ta det lite lugnare med alla privatiseringsförslag så kanske det går bättre.

Hans Lundberg (med förkärlek för rättvisa, demokrati och hederlighet och ärlighet)