Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Skarsjövallen Ljungskile LSK Bild: Karl af Geijerstam

Osportsliga attacker mot LSK:s idrottsliga ageranden

Ingen idé att fortsätta med spekulationer och ironiseringar om Skarsjövallen

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Svar till ”Fortfarande idrottsintresserad” 17 augusti

LÄS MER: LSK måste ha ordning på sina utgifter

Det är bättre att stödja en modern och välutrustad Skarsjövall än börja bygga upp en ny arena vid sidan om!

Först ett tack att du ”Fortfarande idrottsintresserad” frångått din vana att inte besvara repliker på dina insändare. Skönt att också förstå att du kommit till insikten att ett fortsatta spekulerande och ironiserande av LSK handläggning av Skarsjövallfrågan kommit till ”vägs ände”. Frågan ligger ju som bekant sakligt i den nya utredning som kommunen lovat om likabehandling av föreningsstödet. Tills den är genomförd och effektuerad har LSK tagit sitt idrottsliga ansvar.

Jag har ingen anledning att ifrågasätta din idrottsliga bakgrund, men hur den påverkat ditt sportmannaskap kan nog ifrågasättas. Att åter nu under modifierad anonymitet angripa LSK idrottsliga agerande med sin ungdom och sina representationslag ger intrycket av mer osportslighet och mindre idrottsligt intresse.

Varför börja fabulera om att kommunens märkliga erbjudande om att bygga upp en ny ungdomsarena parallellt med Skarsjövallen är en bättre lösning på frågan än ett rättvist föreningsbidrag? En ståndpunkt som får en att undra vad du menar med ”Det går inte att ge mindre orter samma förutsättningar”? Särskilt ekonomiskt genomtänkt verkar det inte, men passar månne din syn på LSK.

Jag tänker heller inte fortsätta att replikera mot dina anonyma utfall i frågan, men kom gärna igen direkt till mig med riktigt namn. Då kan vi rådbråka varandras idrottsliga bakgrunder och kanske något så när bli överens om gränssnittet mellan idrottsintresse och med den sammanhängande ekonomiska villkor.

Gunnar Persson

Kastet, Stillingsön