Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Respektera enkla regler om parkering

Inte trovärdigt att parkera fel med bilen om det finns anvisad plats

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

En ledande politiker i det parti som gärna gör sig till förespråkare för lag och ordning struntar vid upprepade tillfällen i att rätta sig efter de parkeringsbestämmelser som råder vid kommunhuset i Uddevalla. Moderaten Staxäng, ordförande i samhällsbyggnadsnämnden, ledamot i kommunstyrelsen, kommunfullmäktigeledamot samt innehavare av ett antal andra förtroendeuppdrag visar upp ett föraktfullt beteende mot Uddevallas medborgare och är inte det minsta trovärdig i frågor rörande lag och rätt när inte en av de enklare reglerna vi har att förhålla sig till respekteras.

Får väl hoppas att du i fortsättningen håller dig till den särskilda parkering du innehar, till skillnad mot mig och den stora majoriteten av kommunens innevånare som ibland besöker stadshuset och emellanåt har svårt att hitta p-plats vid kortare besök.

En sak har ditt beteende sannolikt bidragit till, nämligen en påspädning av det politikerförakt som i sin förlängning är ett hot mot vårt demokratiska system. Som förtroendevald med politiska uppdrag medföljer ett särskilt ansvar, omnipotenta politiker som tycker sig ha särskilda rättigheter har jag fått nog av!

Håkan Hansson

Uddevalla