Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt Bohusläningen
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Insändarskribenten har skrivit flera insändare där han tycker att regeringen Löfven gör ett bra jobb.  Bild: Hossein Salmanzadeh/TT
Insändarskribenten har skrivit flera insändare där han tycker att regeringen Löfven gör ett bra jobb. Bild: Hossein Salmanzadeh/TT

Svenska arbetare leder landet framåt

Hans Lundberg: Moderaterna borde släppa KU-anmälningarna och låta regeringen arbeta i lugn och ro

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Replik till Moderaterna 8 februari

LÄS MER: Vi skrotar friår och satsar på välfärd istället

Jag trodde inte att jag skulle behöva upprepa hur illa moderater tänker. Ulf Kristersson (M) har, enligt min mening, inte skapat något positivt sedan han blev moderatledare. Hur han nu kunde bli det, trots alla fadäser genom bostadsförsäljningar till småpriser där köpare tjänat stora pengar och på hans sätt att agera i Karolinska med flera mycket idiotiska tilltag!

Så i ett krisläge i regeringsbildningen vaknade hans stora avundsjuka. Han skyndade sig innan allt var klart och fixade skattesänkningar för 28 miljarder, störst utdelning fick de rika. Utöver dessa tricks så fick då Löfvens regering leda landet med ett minus som M och KD trixat till med ytterligare ett minus på 21 miljarder.

LÄS MER: Därför är Löfven bättre än Kristersson

Förre M-ledaren Reinfeldt öppnade hjärtan för invandring och sedan dess har inte Löfven lyckats få ner arbetslösheten. Högerns mantra om att RUT och ROT samt jobbskatteavdrag skulle göra svartjobb vita är ett fiasko, men det förstår väl inte ni som inte umgås i dessa kretsar. Idag har det bestämts att privata städbolag på offentliga platser skall kontrolleras då fusk redan upptäckts. Andra privata tjänster ligger illa till i framtiden när myndigheter får samköra samtliga register och vi vet ju alla hur det fungerat med privata assistansbolag, där ligger hela er extra budget!

LÄS MER: Är det någon som borde avgå är det Kristersson

Och nu ska minsann våra åtta moderater i en insändare fixa till hela landets ekonomi! Är det inte först och främst reko att berätta hur svenska rika människor gynnats av er egen politik och kanske berätta om alla misstag som begåtts där kanske bort emot 50 miljarder slösats bort och som på inget sätt gynnat svensk välfärd. Starta inga drev mot regeringen förrän den i lugn och ro, utan KU-anmälningar och förtal, arbetar sig framåt. För när den fick regera på er budget så är ju ni i mångt och mycket skyldig till obalansen i samhället. Med en extra budget trots minskade skatteintäkter och högerinflytande lär ni ändå få förlita er till de som leder landet: svenska arbetare!

Hans Lundberg

LÄS MER: Styr M, KD och SD - då försvinner all solidaritet