Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Skribenten tycker om Vänsterpartiets politik, här partiledare Jonas Sjöstedt. Bild: Jessica Gow/TT

Vänstern har gjort samhället bättre

Respektera valresultatet! De rödgröna har ett mandat mer än Alliansen.

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Replik till Lennart Svensson

LÄS MER: C och L kan inte komma undan V och SD

I din insändare den 19 december tycker du att Socialdemokraterna söndrat och härskat i stort sett hur länge som helst och det är en lite barnslig antydan. Att Socialdemokrater, ibland tillsammans med andra partier, lyckats utveckla Sverige till ett av de bästa länder i världen att leva i, kanske du struntar i, men det gör inte svenska folket överlag.

Det syns mig som att du gillar Sverigedemokraterna och att man inte kan blunda för den miljonen människor som röstat på dem. Nu var det så att alla partier som inte ville ha med SD att göra deklarerade det före valet och då måste det ses som meningslöst att lägga sin röst på SD! Det är inte så konstigt att C och L försöker trassla sig ur bekantskapen med två partier av värsta sort: M och KD.

Kristersson (M) är en person som genom åren förstört ekonomin på flera ställen, som Adcore där över 30 000 småsparare förlorade allt de sparat i företaget, som senare gick ikull med benägna lögner från Kristersson. Senare lyckades han också knäcka Strängnäs ekonomi då han anställdes som finanskommunalråd där.

Att Kristersson har fler lik i lasten är uppenbart och varför skall vi ha en sådan som statsminister är totalt vansinne i en demokrati. I sin nya budget har KD och M lyckats med att göra sitt bästa för att förstöra livet för vanligt folk medan de gör livet godare för de som tjänar multum och redan har så de klarar sig. Jag tror nog att Centern och Liberalerna kan tänka själva och att du lider av att de inte vill förlika sig med SD, det får bli dina problem.

Så vill jag avsluta med att säga att din mörka syn på dagens Vänsterparti är bra, för nu verkar de få fler röster på grund av sådana som du. För de flesta förslag V har fått inflytande över, har gynnat de mindre bemedlade, sjuka och skolan, så jag tror de tackar dig för draghjälpen! Du verkar noga med att valresultatet skall respekteras och det gör jag. De rödgröna har ett mandats övervikt!

Hans Lundberg

Hälleviksstrand