Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Vad är det som händer i Sverige i dag?

Respekten för människan samhället och lagar har mer eller mindre utplånats

Det här är en debattartikel. Syftet med texten är att påverka och åsikterna är skribentens egna.

Man tvingas att konstatera det ena negativa efter det andra med vad som händer och sker och hur saker och ting fungerar idag i Sverige. Här nedan några exempel:

Svensk basindustri är ej längre i svensk ägo. Svensk sjukvård dras med stora problem

Skolan och elever uppvisar dåliga resultat och det råder stor brist på utbildade och kvalificerade lärare.

Det svenska vägnätet och järnvägen är starkt eftersatt. Polisen brottas med bristande resurser, brott utreds ej, kriminaliteten ökar med mera. Folk saknar respekt för varandra och för samhället. Människovärdet är i botten.

Politiker och dess företrädare tar ej notis om sina väljares intressen utan företräder maktfullkomlighet och prestigetänkande.

Blockgränser hindrar till för samhället tagna verkande beslut. Integrationen fungerar ej och skapar stora problem . Bostäder till humana priser saknas i hela landet.

Och så det värsta av allt: respekten för människan samhället och lagar har mer eller mindre utplånats.

Människan har blivit egoistisk och bryr sig föga om sina medmänniskor och sin omvärld.

Man säger att det var bättre för på den så kallade goda tiden då man kände respekt för varandra, man brydde sig om varandra, folk var mera nöjda och så vidare.

Vad måste då till för att få en ändring?

Jo, ett samhälle där alla människor gör sitt bästa för at få ett samhälle där man kan leva i samförstånd och harmoni, ett land där våra barn utvecklas till goda medborgare för att en dag ta över efter oss

Insändare gjord för ett stort antal missnöjda samhällsmedborgare med en önskan om att kunna skapa ett bättre samhälle för individer och stat