Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Ingalill Sundhage: För fyra kronor om dagen får du massor av nyheter

Vi har höjt prenumerationsavgiften. Vissa tycker det är ett ofog när vi bara höjer och höjer varje år och i den egna plånboken märks det förstås. Men som alla också vet gäller det att kompensera för alla andra kostnader som ökar även om vi samtidigt alltid ser över vår organisation och rutiner för att få ut så mycket innehåll som möjligt på varje satsad krona. Journalistik har som bekant aldrig varit gratis.

Bohusläningen är oberoende liberal. Fristående kolumnister representerar ett bredare politiskt spektrum. Åsikterna är skribentens egna.

Däremot förstår jag irritationen vi väcker när vi höjer utan att berätta om det. Detta har drabbat våra autogirokunder och det är förstås en ordning som inte är okej. Jag har fått nåt enstaka samtal om detta tidigare men nu bekräftades det med emfas, när jag i veckan gästade tisdagsmötet och träffade cirka 70 pensionärer hos PRO på Skogslyckan. Någon information om prisökning hade inte nått dom. Jag beklagar vår usla kommunikation kring detta och marknadsdirektören ser över vad som hänt och att det inte ska upprepas.

Men den här gången har vi inte bara höjt priset, vi erbjuder en bättre produkt. Våra digitala tjänster, som ingår i prenumerationen, utvecklas och förbättras hela tiden. Journalistiken förpackas på ett sätt som gör det lätt att navigera och hitta fram på sajten och nu kan du som prenumerant på Bohusläningen också ta del av våra fem systertidningars e-tidningar. Tidigare har du som prenumerant kunnat läsa e-GP på söndagar, från och med nu kan du läsa e-GP alla andra dagar också. Det enda du behöver göra är att hämta hem appen, sen loggar du in med ditt konto som du har på Bohusläningen.

Jag vill tro att det finns ett värde för många boende i Bohuslän att ta del av vad som händer i såväl Göteborg som Strömstad. Och i vårt område finns säkert en och annan som pendlar till Ttela-land och kan ha glädje av att veta vad som händer i våra grannkommuner österut. Då finns numera den här möjligheten.

Och om jag som läsare fullständigt struntar i de andra titlarna och bara vill ha Bohusläningen, vad finns då att glädjas åt? Ja, från dryga 7 kr till 12,65 kr/dag får du ta del av lokala nyheter beroende på om du väljer e-tidningen eller den dyrare papperstidningen. Och nöjer du dig med sajten, som förutom våra artiklar dessutom erbjuder livesändningar och rörligt material, kostar det cirka 4 kr om dagen. Och visst är det häftigt; för samma peng kan du som sagt addera till ytterligare fem titlar, utan att det kostar ett enda öre extra.

Trevlig helg!