Äldre som kör i lägre hastighet tänker på miljön

Om du har så bråttom, får du söka tillstånd för att köra med blåljus! menar signaturen.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökSuperlokaltclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Replik på ”Trötta gamla husbilar borde vara förbjudet 9-15 vardagar”.

Med ditt resonemang tycker du väl att lastbilar och personbilar med släp som bara får hålla 80 kilometer i timmen heller inte ska vistas på 110/120 vägar mellan 9.00 - 15.00 på vardagar. I så fall när ska de leverera varor till sina mottagare, till exempel affärer?

Ska dessa få sina varor på natten och behöva ha nattpersonal för att få upp varorna på hyllorna så man kan handla på dagen?

De som behöver släpkärror för att handla till exempel möbler och virke - ska de butikerna ha nattöppet så de kan handla? Varorna kommer att blir ännu dyrare då än vad de är nu.

ANNONS

Bilägare som kör i lägre hastighet än tillåtet som äldre, tänker på miljön och att deras bil drar mindre bensin eller diesel. Om du har så bråttom, får du söka tillstånd för att köra med blåljus!

En nybliven pensionär

ANNONS